top of page

DIENSTEN

HOE ORTHOPEDISCHE SCHOENEN OF ORTHOPEDISCHE STEUNZOLEN BEKOMEN?

Wij maken orthopedische schoenen of orthopedische steunzolen na doorverwijzing door een geneesheer-specialist voor orthopedie, voor fysische geneeskunde, voor fysiotherapie, voor reumatologie, voor algemene heelkunde, voor pediatrie, voor neurologie, voor neuropsychiatrie en revalidatie, of voor functionele revalidatie.

Steunzolen voor kinderen mogen voorgeschreven worden door een kinderarts.

Enkele weken later zal u voor controle opgeroepen worden door de adviserend geneesheer, die zal nakijken of u in aanmerking komt voor orthopedische schoenen.

Voor steunzolen is het echter niet nodig om langs te gaan bij een adviserend geneesheer.

U komt met uw voorschrift tot bij ons, dan zorgen wij voor de aanvraag aan het ziekenfonds.

Daarna worden wij op de hoogte gebracht van zijn beslissing en kunnen we bij goedkeuring starten met het ontwerpen en vervaardigen van uw orthopedische schoenen/steunzolen.

ORTHOPEDISCHE SCHOENEN EN STEUNZOLEN UIT EIGEN ATELIER

Bij Orthopedie Lanckmans zal u moeilijk twee keer exact hetzelfde paar schoenen of zolen vinden: onze orthopedische schoenen en steunzolen ontwerpen we immers individueel per klant, waarbij we steeds rekening houden met de noodzakelijke correcties, maar ook met persoonlijke wensen. Zowel onze schoenen als steunzolen vervaardigen we in eigen atelier volledig op maat van uw noden, smaak en de functie.

U kan kiezen voor een van de vele beschikbare modellen in orthopedische schoenen of we bekijken samen of we een bepaald model voor u kunnen maken. We bieden een ruime keuze aan modellen, kleuren, ledersoorten (ook chroomvrij leder), loopzolen (van lederen loopzool tot rubber in verschillende profielen en sterktes), afwerking en meer. Dit steeds met de bekommernis om de schoen zo licht mogelijk te maken.

CONTACTEER ONS VOOR EEN AFSPRAAK

VOOR DE MAATNAME VAN UW SCHOENEN OF STEUNZOLEN MAAKT U BEST EERST EEN AFSPRAAK. KAN U ZICH MOEILIJK VERPLAATSEN? DAN KOMEN WE GRAAG BIJ U AAN HUIS VOOR DE MAATNAME.

ONZE REALISATIES

bottom of page